Velikonoční menu (28.3.-1.4.)


polévka: špenátový krém

hovězí vývar s játrovými knedlíčky

hlavní jídla:

Pečená kachna, červené zelí s brusinkovou marmeládou a perníkem, bílé dušené zelí, domácí bramborové lokše, karlovarský knedlík

Pečená husa, variace knedlíků, červené zelí s brusinkovou marmeládou a perníkem, bílé dušené zelí

Nadívaný vepřový bůček, štouchaný brambor s jarní cibulkou

Domácí bramborový salát, vepř./kuř. řízek

Pečené krutí paličky na medvědím česneku a másle, zelené fazolky se slaninkou, vařený brambor

Hovězí svíčková na smetaně, domácí karlovarský knedlík, brusinky, šlehačka

( ke každému menu velikonoční zákusek zdarma)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *